Tutustu huolellisesti toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Toimitusehdot ovat voimassa 15.4.2012 alkaen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Tilauksen tekeminen

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Verkkokauppaohjelmisto lähettää tilausvahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tilauksen tekemisen jälkeen.


Maksaminen

Maksutapoja on toistaiseksi kaksi: tilisiirto Vuottaren tilille viitenumeroa käyttäen sekä PayPal-maksu. Tilisiirrolla maksaessasi käytä sähköpostitse saapuvan tilausvahvistuksen mukana tulevaa tilinumeroa ja merkitse viestiin tilausnumero. Tilaus peruuntuu, mikäli sitä ei ole maksettu viikon sisällä tilauksen tekemisestä.

PayPal-maksulla voit maksaa ostokset PayPal-tililtäsi tai luottokortilta.


Toimitus

Tilaukset toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen. Toimitustavaksi voi valita Pienlähetyksen (kulkee Postin kakkosluokan nopeudella), Pakettiautomaatin tai noudon Riihimäeltä. Pienlähetyksessä voidaan lähettää vain alle 3 cm syviä tuotteita, kuten hius- ja jalkasaippuat. Suolasaippuakuutiot eivät mahdu Pienlähetykseen. Toimitustavan voi valita kassalla. Valitsethan oikean toimitustavan tilauksen käsittelyn nopeuttamiseksi.


- Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus-  ja pakkauskulut ja ne voi tarkistaa helposti ostoskorissa olevalla toimituskulujen arviointi -työkalulla.


- Toimitusaika

Tuotteet lähetetään viiden arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta tilille, mikäli toimitustapana on tilisiirto. PayPal-verkkomaksutapaa käyttäessä tieto maksusta kulkee nopeammin, joten jos toivot nopeampaa toimitusta, käytä sitä. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan internet-sivuilla. Mikäli jollakin tuotteella on poikkeava toimitusaika, kaikki samassa tilauksessa olevat tuotteet lähetetään tämän poikkeavan toimitusajan mukaan.

Lomailemme 21.12.2017 - 1.1.2018. Verkkokauppa on tuolloin käytössä, mutta tilaukset toimitetaan vasta loman jälkeen 2.1.2018 alkaen. Ennen 21.12.2017 klo 15 tehdyt tilaukset lähtevät matkaan ennen lomaa.


Palautus

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta on siis ilmoitettava pikimmiten, mutta viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja kääreessään olevia, myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit ottaa yhteyttä palautuksesta asiakassivuilta tilaushistorian kautta. Jos et ole rekisteröitynyt asiakkaaksemme, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse sivun alalaidassa näkyvään osoitteeseen ja ilmoita yhteystietosi, tilausnumerosi ja pankkiyhteytesi sekä palautuksen syy. Palautus tapahtuu omalla kustannuksella.


Virheellinen tuote

Mikäli epäilet tuotteessa olevan virheen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme viallisen tuotteen tai lähetämme Sinulle uuden tilalle.


Tietojen keruu

Asiakastietoja käsitellään vain ja ainoastaan Vuottaressa eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakastietoja käytetään tilausten käsittelyyn. Uutiskirjeen tilaajille lähetämme kirjeen enintään kerran kuukaudessa. Ilmoita, mikäli haluat tietosi pois asiakastiedostosta.