Tutustu huolellisesti toimitusehtoihin ja tietosuojaselosteeseen ennen tilauksen tekemistä. Toimitusehdot ovat voimassa 15.4.2012 alkaen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Tilauksen tekeminen

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Verkkokauppaohjelmisto lähettää tilausvahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tilauksen tekemisen jälkeen.


Maksaminen

Maksutapoja on toistaiseksi kaksi: tilisiirto Vuottaren tilille viitenumeroa käyttäen sekä PayPal-maksu. Tilisiirrolla maksaessasi käytä sähköpostitse saapuvan tilausvahvistuksen mukana tulevaa tilinumeroa ja merkitse viestiin tilausnumero. Tilaus peruuntuu, mikäli sitä ei ole maksettu viikon sisällä tilauksen tekemisestä.

PayPal-maksulla voit maksaa ostokset PayPal-tililtäsi tai luottokortilta.


Toimitus

Tilaukset toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen. Toimitustavaksi voi valita Pienlähetyksen (kulkee Postin kakkosluokan nopeudella), Pakettiautomaatin tai noudon Riihimäeltä. Pienlähetyksessä voidaan lähettää vain alle 3 cm syviä tuotteita, kuten hius- ja jalkasaippuat. Suolasaippuakuutiot eivät mahdu Pienlähetykseen. Toimitustavan voi valita kassalla. Valitsethan oikean toimitustavan tilauksen käsittelyn nopeuttamiseksi.


- Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus-  ja pakkauskulut ja ne voi tarkistaa helposti ostoskorissa olevalla toimituskulujen arviointi -työkalulla.


- Toimitusaika

Tuotteet lähetetään viiden arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta tilille, mikäli toimitustapana on tilisiirto. PayPal-verkkomaksutapaa käyttäessä tieto maksusta kulkee nopeammin, joten jos toivot nopeampaa toimitusta, käytä sitä. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan internet-sivuilla. Mikäli jollakin tuotteella on poikkeava toimitusaika, kaikki samassa tilauksessa olevat tuotteet lähetetään tämän poikkeavan toimitusajan mukaan.


Poikkeava toimitusaika: Lomailemme 19 - 26.6.2018 - tuona aikana tehdyt tilaukset toimitetaan 27.6.2018 alkaen. 


Palautus

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta on siis ilmoitettava pikimmiten, mutta viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja kääreessään olevia, myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit ottaa yhteyttä palautuksesta asiakassivuilta tilaushistorian kautta. Jos et ole rekisteröitynyt asiakkaaksemme, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse sivun alalaidassa näkyvään osoitteeseen ja ilmoita yhteystietosi, tilausnumerosi ja pankkiyhteytesi sekä palautuksen syy. Palautus tapahtuu omalla kustannuksella.


Virheellinen tuote

Mikäli epäilet tuotteessa olevan virheen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme viallisen tuotteen tai lähetämme Sinulle uuden tilalle.


TIETOSUOJA


Rekisterinpitäjä on Vuotar. Osoite Tiiliruukinkatu 1, 11310 Riihimäki. Muut yhteystiedot p. 050 3456 300, s-posti saippuat@vuotar.fi. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa on Jenni Novamo-Ihatsu.


Rekisterin nimi on verkkokaupan asiakasrekisteri.


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään verkkokaupan asiakasrekisteriin tilausten toimittamista, käsittelyä ja

arkistointia varten, asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sähköisesti tapahtuvaan markkinointiin,

verkkokaupan käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä palvelun mahdollisesti edellyttämien

yhteydenottojen mahdollistamiseen.


Rekisterin tietosisältö

Verkkokaupan rekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero

ja verkkokauppasovelluksen tallentama tieto asiakkaan IP-osoitteesta sekä tilauksia tekeviltä

asiakkailta myös osoite, tilaushistoria sekä tilausten tiedot (tilatut tuotteet, tilauksen ajankohta,

maksutapa, toimitusosoite, toimitustapa).


Säännönmukaiset tietolähteet

Verkkokaupan asiakasrekisterin henkilötiedot tulevat asiakkaiden itsensä antamina

verkkokauppasovelluksessa. Tiedot päivittyvät tilauksen tiedoilla asiakkaan tehdessä tilauksia.


REKISTERISELOSTE

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille seuraavissa tilanteissa:

- käytettäessä PayPal-maksutapaa luovutamme maksutietosi seuraavalle yhtiölle: PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg maksujen käsittelyä varten. PayPalin tietosuojaseloste: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

- toimitettaessa tilausta kirjeenä tai pakettina tilausten toimittamiseksi välttämättömät tiedot (nimi, osoite, mahdollisesti puhelinnumero) ilmoitetaan Posti oyj:lle (PL 1, FIN-00011 POSTI). Postin omat ehdot: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/apu-ja-tuki/tuote-ja-sopimusehdot.html


Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Verkkokaupan asiakasrekisteritietoja ei siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

Asiakasrekisterin tietoja käsitellään pääasiassa sähköisesti, mutta jos niitä joudutaan tulostamaan, tulosteet säilytetään lukitussa tilassa.

ATK:lla käsiteltävät tiedot

Asiakasrekisterin tiedot säilytetään salatussa tietokannassa.


Tarkastusoikeus

Verkkokaupan asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Vuottaren sähköpostiosoitteeseen saippuat@vuotar.fi


Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Verkkokaupan asiakkaalla on oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua.Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Vuottaren sähköpostiosoitteeseen saippuat@vuotar.fi


Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Verkkokaupan asiakkaalla on oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Vuottaren sähköpostiosoitteeseen saippuat@vuotar.fii


Tietosuojaseloste on luettavissa myös osoitteessa http://www.vuotar.fi/resources/vuotar_tietosuojaseloste.pdf .